От отравления клеем умер еще один заключенный харьковской колонииПомер ще один ув'язнений Темнівської виправної колонії № 100 з числа трьох, які отруїлися минулого тижня розведеним клеєм (перший потерпілий помер у той же день - "SQ"). Цю інформацію підтвердили "SQ" у колонії.

Другий ув'язнений помер у лікарні. Спочатку він впав у кому, пізніше - помер. Третій ув'язнений ужив меншу дозу. Він уже здоровий, його виписали з лікарні і перевели назад до колонії.

За фактом отруєння управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області та прокуратура Харківської області проводять перевірку. Обласна прокуратура має встановити, чи була в діях співробітників колонії допущена недбалість, а також вирішити, порушувати чи не порушувати кримінальну справу за фактом отруєння засуджених.

Довідка "SQ". Троє засуджених у вівторок, 4 жовтня, звернулися до медчастини Темнівській колонії зі скаргами на погане самопочуття. З'ясувалося, що вони отруїлися токсичною речовиною, яку вжили, щоб сп'яніти.

Отруєні були госпіталізовані до токсикологічного відділення Харківської обласної клінічної лікарні. Стан одного з них, чоловіка 1982 р., стрімко погіршувався, і близько 18.20 медики констатували його смерть.