В кінці жовтня 35-річний мешканець Лозової зарізав 58-річну жінку під час спільного розпивання спиртних напоїв. Про це 9 листопада повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області.

Злочин був розкритий по гарячих слідах. У міліції встановили, що напередодні вбивства жінка запросила двох знайомих у свою кімнату в гуртожитку. Один з чоловіків пішов спати, а інший залишився з жінкою наодинці. Згідно зі свідченнями підозрюваного, жінка почала його нецензурно ображати, а потім звинуватила в тому, що він пив за її рахунок. Підозрюваний схопив зі столу кухонний ніж і завдав ним удар жінці в серце. Отямившись, він намагався врятувати жінку, робив їй непрямий масаж серця, але було вже пізно. Чоловік попросила другого товариша по чарці викликати "швидку", а сам утік з місця злочину.

Вину підозрюваного підтвердили показання свідка і відбитки пальців на знарядді злочину. Підозрюваний визнав свою провину. Порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство). Чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.