Автомобіль "Ford" 7 грудня (приблизно о 17.00) врізався в автобус "Богдан", що стояв, у районі перехрестя вул. Комуни і Бєлгородського шосе в Харкові. Про це 8 грудня повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова. Пасажирів в автобусі не було, оскільки він не обслуговував маршрут. В аварії постраждала 30-річна жінка, водій іномарки, - її із забиттями відвезли до міської лікарні швидкої допомоги.

Крім цього, о 18.30 у районі магістрального проїзду автомобіль "ВАЗ 2103" врізався в бордюр, після чого в нього врізався автомобіль"Chery", що їхав позаду. Уламки авто пошкодили ще й автомобіль "Ford", який також їхав у попутному напрямку. У результаті аварії водій автомобіля "ВАЗ" отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і відкритий перелом ноги - його доправили до обласної клінічної лікарні. У водія автомобіля "Chery" - закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та забиття грудної клітини.

Крім цього, мікроавтобус "РАФ" врізався в опору лінії електропередачі на вул. Шевченка. Водій був нетверезий, він відбувся забиттями.