У Харкові 7 листопада автомобілі збили велосипедиста і чотирьох літніх пішоходів. Про це повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова.

Першого пішохода збили близько 7.00 на Московському проспекті, біля будинку № 244. Автомобіль "Opel" збив нетверезого 69-річного чоловіка. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, забиття, перелом гомілки, перелом ребра і був доправлений до міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

На пр. Тракторобудівників автомобіль "ВАЗ 2110" врізався в автомобіль "ВАЗ 2106", що стояв. Останній від удару зачепив 64-річного пішохода. Той отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забиття. Його доправили до лікарні, звідки після огляду відпустили додому.

На пр. Гагаріна, 356 близько 17.00 автомобіль "ВАЗ 2105" збив 50-річного чоловіка. Потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, забиття і закритий перелом гомілки.

На пр. 50-річчя ВЛКСМ близько 19.00 автомобіль "ВАЗ 2107" збив жінку віком близько 60 років. Вона отримала закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і забиття, була доправлена ​​до четвертої лікарні і після огляду лікарями відпущена додому.

На перехресті вул. Римарської та пров. Класичного автомобіль "Сhevrolet" збив 26-річного велосипедиста. Він отримав забиття грудної клітини і коліна. Його доправили до лікарні, де лікарі оглянули його і відпустили додому.