Мотоцикл "Kawasaki" 3 листопада близько 20.20 врізався в автомобіль "KIA", що рухався попутно, на вул. Новгородській у Харкові. Про це 4 листопада повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова. У результаті аварії 41-річний мотоцикліст отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом правої ноги і був доправлений до четвертої міської лікарні.

У той же день о 9.30 на вул. Полтавський Шлях автомобіль "Toyota", розвертаючись, зіткнувся з автомобілем "ВАЗ-2106", що їхав назустріч. Від удару "Жигулі" зіткнулися з автомобілем "Renault". У результаті аварії постраждав 46-річний водій "Renault": у нього закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, забиття лоба. Він був доправлений до четвертої лікарні.

Ще одна аварія сталася на Бєлгородському шосе вчора о 13.30. Зіткнулися лоб у лоб автомобілі "Fiat" і "Nissan". Постраждав 63-річний водій автомобіля "Nissan": у нього закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, забиття спини. Його доправили до четвертої міської лікарні.

Як повідомили "SQ" очевидці цієї аварії, ДТП сталося навпроти автостанції "Лісопарк". Автомобіль "Fiat" розвертався, і в цей час у нього врізався"Nissan", що їхав їде зустрічною смугою. Постраждали обидва водії. Зокрема, водій "Fiat" розбив голову об лобове скло, також у нього численні порізи обличчя. Водія "Nissan" доправили до лікарні швидкої і невідкладної допомоги з підвищеним тиском. Як відзначили інспектори ДАІ, які прибули на місце ДТП, автомобіль "Fiat" відновленню не підлягає.