Житель Изюма пришел в больницу с пулеметом

Співробітники Ізюмського міськвідділу Головного упрапвленія МВС України в Харківській області затримали 50-річного мешканця Ізюма, який прийшов до місцевої райлікарні з'ясовувати стосунки зі своєю співмешканкою з кулеметом. Про це повідомив офіційний сайт облуправління міліції.

Згідно з повідомленням, чоловік намагався побити співмешканку милицею за те, що вона після побоїв, які він їй завдав удома, звернулася до лікарні, і про це стало відомо міліції. Коли лікарі припинили бійку, він пішов додому, після чого повернувся до лікарні з ручним кулеметом Дегтярьова. Кулемет у чоловіка зумів відібрати травматолог Ігор Свєтов, який попросив подивитися зброю, після чого закрився в ординаторській. Інші співробітники лікарні викликали міліцію.

Виявилося, що кулемет був часів Великої Вітчизняної війни, з непрацюючим спусковим механізмом. Його чоловік знайшов під час розкопок, які проводила пошукова група "Орієнтир" для перепоховання загиблих солдат. Затриманий перебуває в СІЗО, стосовно нього міліція порушила кримінальну справу ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ст.122 (нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості) Кримінального кодексу.