Співробітники міліції затримали у Феодосії 29-річного мешканця Харкова, який завдав 55-річному громадянину Російської Федерації вогнепального поранення. Про це 2 липня повідомила служба новин "Новини Криму" з посиланням на Головне управління МВС України в АР Крим. У міліції повідомили, що інцидент стався в холі одного з готелів. Між чоловіками розігралася сварка, в результаті якої харків'янин дістав пістолет ПМР, призначений для відстрілу гумовими кулями, і вистрілив у кривдника. На місце події прибули співробітники міліції і швидкої допомоги. Медики доправили потерпілого, який отримав пошкодження печінки, до лікарні і прооперували його.

Стосовно харків'янина порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень), йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як з'ясувалося під час розслідування, потерпілий і його кривдник раніше не були знайомі. Мешканець Росії приїхав до Криму на заробітки, а затриманий харків'янин - на відпочинок.