Майже 90% жінок обирають срібні сережки в якості ювелірної прикраси. Це обумовлено тим, що такий виріб являється найкращим співвідношенням якості та ціни, має різноманітні варіанти. На сайті SILVA ви знайдете великий асортимент по демократичним цінам високої якості. Також консультанти завжди на зв’язку, відповідають на всі питання, допомагають підібрати найбільш підходящу модель. Ви точно залишитеся задоволені обслуговуванням та зробленою покупкою у нашому інтернет-магазині.

Різні варіанти

Сережки срібні підрозділяються на такі виді:

  • пусти – звичайні гвоздики, фіксуються на мочці вуха, можуть бути об’ємні, плоскі, геометричні, мати різні вставки;

  • підвіски – при кожному русі голови грайливо погойдуються, завдяки правильно підібраної форми скорегують овал обличчя;

  • люстри – розширений низ та вузька підстава, масивні, з кількох шарів, мають складне переплетення;

  • кільця – можуть просто обрамляти мочку вуха або навіть достигати плечей;

  • кластери – схожі на пусети за винятком того, що зовнішня частина більш об’ємна та складна;

  • кафи – можуть обрамляти повністю всю вушну раковину, дизайн постійно змінюється, вже декілька сезонів являються трендовою прикрасою;

  • клаймер – мають продовжену форму, піднімаються по мочці, але хрящик не закривають;

  • джекет – пусети, в яких декоративна частина знаходиться позаду вуха неподалік від застібки.

Якщо хочете повністю насолодитися вибором срібних сережок, заходьте у наш каталог. Мі пропонуємо моделі, які будуть надихати, радувати, піднімати настрій.

серебряные серьги

Підбір під форму обличчя

Така ювелірка надає образу більше ніжності, завершують його, роблять яскравим і оригінальним. Варто пам’ятати, що обирати прикрасу треба не тільки серцем. Також приділяйте увагу їх формі та овалу свого обличчя. Якщо у вас ідеальний овал, то ви можете купувати будь-які прикраси. Дамам з круглим обличчям варто віддавати перевагу великим кільцям або підвіскам, бо вони візуально його витягують. Для широкої форми підходять маленькі пусти чи довгі моделі – будуть її пом’якшувати. Трикутне лице потребує каплевидної або круглої форми прикраси. Перевернуте серце – обирайте різноманітні пусти.

Якщо у вас є сумніви, звертайтеся до наших консультантів. Вони допоможуть з вибором, підкажуть який варіант краще обрати, постійно на зв’язку. Ми гарантуємо якісне срібло, граний зовнішній вигляд, гіпоалергенність прикрас, довгий період їх експлуатації.