Наші дітки — активні, непосидючі та веселі. Лазити по деревах, ганяти в футбол з однокласниками, бігати наввипередки — щоденні заняття годі й перерахувати. А невеликі неприємнощі — такі, як пляма від морозива на улюбленій сорочці чи розірвані на коліні шорти — стають причиною поганого настрою лише на декілька хвилин. Тож зовсім не дивно, що одяг зношується дуже швидко, й батькам доводиться регулярно дбати про зміну гардеробу. Та як обрати речі, які будуть одночасно якісними та зручними? Жодної паніки. Ми підготували для вас корисні поради.

Яким має бути дитячий одяг?

Найважливіші вимоги до предметів гардеробу вашої дитини — це:

  • Натуральність — важливо, щоб одяг був пошитий з натуральної тканини. До прикладу, бавовни. Адже натуральні матеріали “дихають” в жарку погоду, не подразнюють та не натирають, комфортні навіть під час активного руху.

  • Ідеальний розмір — варіант “на виріст” точно не підійде для літа. Літні речі мають бути “розмір-в-розмір” — носити замале чи завелике в спеку точно буде незручно.

  • Довговічність. Паркани, дерева, стадіони, походи до лісу чи в гори — наші діти стають чи не удвічі активнішими літом. Тож одяг, який ви для них купуєте, повинен бути готовим до таких неймовірних випробувань. Надавайте перевагу міцно прошитим речам з невеликим додаванням еластану: вони рідше рвуться, добре зберігають форму та зовнішній вигляд навіть за умови частого прання.

  • Комфортність — не зайвим буде нагадати, що якісний літній одяг для дітей не натирає, не сковує рухи, не перешкоджає активним іграм. Він доволі вільно сидить на тілі та не створює жодних неприємностей маленьким власникам.

І, звичайно ж, величезне значення має дизайн. Літом дуже хочеться яскравих кольорів, цікавих принтів та неймовірного декору. Тож обираючи дитячі речі, не підходьте до цього процесу лише з міркувань практичності. Дослухайтеся до побажань своєї дитини, дозвольте їй виражати індивідуальний стиль: адже коли, як не в дитинстві, бути сміливим та яскравим!

Та де ж знайти речі, які відповідатимуть усім перерахованим вимогам? Насправді це зовсім нескладно. Перегляньте каталог українського бренду “Авіація Галичини”. Яскраві дитячі моделі точно піднімуть настрій вам та сподобаються вашим діткам. А якісні, міцні натуральні тканини без проблем переживуть цілісінькій літній сезон. Дітям такі речі приємно носити, а батькам — доглядати за ними.

Приємного шопінгу!