Багато людей люблять дивитися http://kinoprostir.com. При цьому дехто віддає перевагу іноземним кінокартинам в оригіналі, інші люблять переклад на російську мову. Але є немало фанатів кіно, що люблять фільми, що були перекладені на українську мову. Дуже часто такий переклад більш смішний, більш оригінальний.

Серед новинок кіно, які бажають подивитися багато людей, є робота Гільєрмо дель Торо. Його пам’ятають як автора кінокартини «Людина-вовк». У своєму новому проекті він збирається розповісти глядачам про одну будівлю, про яку ходять погані чутки. Дехто вважає, що це місце – це дім зла. Щоправда, ніхто не може підтвердити ці догадки. Однак багато людей бачили, що буває, коли приходить зима та випадає сніг. Біля будинку він міняє свій колір з білого на червоний.

Місцеве населення спочатку вважало, що на те є логічне пояснення. Червоний сніг вони поясняли глинистим грунтом. І все ж, ніхто не наважувався підходити близько до будинку, де живе зло. На це зважилася лише головна героїня «Багрового піку». Сталося так, що вона жила не так вже далеко від цього моторошного дому. Вона помітила: у страшному будинку хтось живе. Виявилося, що тут хазяйнує молодий чоловік. Компанію йому в цьому будинку склала рідна сестра.

Доволі довго головна героїня намагалася згадати, де ж вона бачила цього молодого чоловіка. Їй урвався терпець згадувати, тому вона хоче поспілкуватися з сусідами, щоб нарешті зрозуміти, де і як вони могли бачитися раніше. Але запланований візит протікає зовсім не за планом. Починаються жахливі події, що докорінно змінять долю головної героїні.

Також глядачам може сподобатися новий фільм про Хітмена. Головний персонаж цієї кінокартини став продуктом генної інженерії. Він – це ідеальна смертельна зброя, машина для вбивств. Хітмен набагато розумніший за людей, також він швидший та сильніший за них.