Отримання достойної освіти є чи не найголовнішим елементом, що впливає на повноцінний розвиток дитини. Велике значення має, який навчальний заклад буде обрано. Перший крок, звичайно ж, роблять батьки. Саме на них покладено відповідальність у виборі садочка й початкової школи. Та й більшість старшокласників покладаються у цьому питанні на родину.

Уважні до майбутнього своїх дітей батьки зазвичай приділяють багато часу моніторингу відповідних навчальних закладів. Щоб одразу ж потрапити, як кажуть, «у ціль», можна скористатися сайтом: https://www.eurocollegium.com, де є інформація про європейський колегіум - чудову сучасну школу.

Головні переваги

Тут створено якраз ті умови, що спонукають до максимального розкриття багатющого потенціалу, який закладено у кожній дитині. Навчальний процес будується так, щоб розвити мотивацію до отримання знань та якомога ширше реалізувати потенційні можливості учнів, їх особистісні якості.

Головна ідея – не примушувати, а допомагати перебороти стереотипи, якщо вони є і заважають жити щасливо, радісно, в гармонії з собою та оточуючим світом. Для цього робиться все можливе. Великої уваги приділяється роботі з обдарованою молоддю, мотиваційній програмі.

Психологічний аспект

Важливим елементом є психологічний супровід. Він складається із таких основних структур:

  • уроків психології;
  • розвивальної роботи;
  • тестування;
  • психологічного консультування;
  • батьківського всеобучу;
  • тренінгів та семінарів.

Передові технології

Одним із основних стратегічних напрямків являється впровадження в освітній процес передових інноваційних технологій. Створений майже двадцять років тому колегіум був визнаний єдиною школою нового типу. Він увійшов до списку найінноваційніших шкіл світу. Це значно сприяє підготовці учнів на найвищому рівні, який максимально наближено до міжнародних стандартів. Досвідчені педагоги, застосування прогресивних методик, особливий мікроклімат та багато інших потужних складових гарантують прекрасну освіту та можливість успішно рухатись у майбутньому власною траєкторією.

Складові закладу

Даний Європейський колегіум є сучасним навчальним закладом першого-третього ступенів. Навчання тут для дитини може починатися з дитячого садочку, який представляє таку собі маленьку Європу, де діти почуваються вільно та щасливо.

Сама школа складається з трьох ступенів – початкова, середня або основна, старша. Співбесіди до вступу проводяться виключно українською мовою за наявності вільних у класах місць.