Наближається найулюбленіший час дорослих і дітей-Новий Рік. Новий рік-це час подарунків, казок і гарного урочистого настрою, а для того щоб створити цей самий настрій у себе в будинку, його варто прикрасити. Основним символом Нового року вважається ялинка, та новорічні подарунки https://podaroktut.com.ua/podarunky-ta-suveniry/novorichni-podarunky. У сьогоднішньому світі багато її замінюють пальмою, драценою, туєю або фікусом, але настрій вже не те. Тому економити не потрібно на цьому атрибуті Нового року, набуваємо пухнасту красуню і прикрашаємо її. Як вважають професіонали прикрашати ялинку необхідно в конкретній послідовності. Так, в першу чергу потрібно повісити гірлянди, потім кулі, іграшки та ялинкові намиста, а вже після мішуру.

За прикладом наших батьків можна красиво оформити ялинку яблуками, мандаринами і апельсинами, крім красивого комбінування кольору, кімната наповниться чудовим ароматом дитинства. Крім того, фрукти дозволяється комбінувати з цукерками в яскравих упаковках і шоколадними медальйонами в золотій фользі. Аналогічне прикраса особливо сподобається дітям, адже все це не тільки по-святковому святково, але і дуже смачно. Однак святкова ялинка-це тільки вершина святкового айсберга. Під ялинку прийнято класти подарунки для всіх домочадців і близьких друзів. Найкраще купувати подарунки на Новий Рік в https://podaroktut.com.ua, щоб ніхто з рідних не залишиться не доля.

Гірлянди працюють від електрики — ось та прикраса, якого багато не буває. Ними можна красиво оформити як саму квартиру або будинок всередині, так і фасад будинку або балкон зовні. З гірлянд можна викласти сніжинки, квіти, символ року який настає і цифру, що позначає його. Особливу увагу потрібно виділити свічок в інтер'єрі. Свічки - це необхідний атрибут на святковому столі, також можна застосовувати великі інтер'єрні свічки, щоб створити оригінальний затишок і прекрасну атмосферу.

Стіл для свята-це інша тема. Тут економити не потрібно як на стравах, так і на сервіровці. Спеціалізовані серветки, рушники та посуд — все повинно бути з новорічною атрибутикою. Келихи і фужери можна красиво оформити цукровою кромкою, а лід для них можна зробити кольоровим, застосовуючи фруктові сиропи або сік.

Крім того, необхідно наповнити будинок святковим ароматом. Для цього підійдуть ароматичні масла з запахом сосни, ялиці або цитрусових.

Виявіть власну фантазію, надайте свободу вашому творчому потенціалу і ваш будинок перетвориться в чарівний острівець, на якому буде також прекрасно як дорослим так і дітям! Щасливого Нового року!