Національнім українським одягом з давніх-давен є вишиванка. Вона являє собою простору сорочку з натурального матеріалу, оздоблену кольоровими узорами. Причому у кожному регіоні були свої унікальні види розпису, які потім переносили на одяг. Доводилося вручну вишивати кожен елемент, тому одяг так і назвали – вишиванкою. В теперішні часи тільки в деяких сім’ях залишилися традиції вишивки рушників та сорочок. Більшість людей просто не має часу та бажання займатися рукоділлям, адже можна усе купити в магазині. Але там зазвичай продають не натуральні тканини, тож треба шукати таке місце, де можна було б придбати саме природні матеріали.

Купити справжню вишиванку

На сторінці http://etnoxata.com.ua можна придбати вишиванки зі стовідсоткової бавовни. Тому не треба дивуватися такій ціні, адже справжні речі коштують набагато дорожче. Але вони варті кожної витраченої копійки, бо носити їх дуже зручно та приємно. Тому можна не сумніватися, що такий подарунок сподобається справжнім українцям. Та що там казати, навіть студенти з далекої Африки із задоволенням носять вишиванки, коли приїздять на навчання до України. Одяг дійсно дуже зручний, тому його можна використовувати щодня. Роботодавці навряд чи будуть проти такого, бо вишиванка добре вписується у офіційний стиль. Її можна без проблем використовувати разом із піджаком та краваткою, якщо вони потрібні.

Для жінок також е свої вишиванки, які відрізняються більшою кількістю кольорів та покроєм. Але усі в них будуть дуже гарні, бо етнічне ремесло завжди піклувалося про те, щоб одяг був яскравим. Тож треба обов’язково мати в шафі хоча б один екземпляр одягу з нашої історії. Його можна буде одягати на свята, та приймати участь у «параді вишиванок», який став традиційним і проходить у багатьох містах країні. Це дійство дуже емоційне, адже велика кількість людей йде у національних костюмах та співає пісень.

Різновидів вишиванок дуже багато, тому можна обирати для себе найбільш привабливий. Доглядати такий одяг дуже зручно, бо він не потребує ніяких спеціальних процедур і може бути випраний у машинці. Для розгладжування підходить звичайна побутова праска, тож не доведеться ходити до спеціалізованих закладів.