Західна Україна дуже багата на цікаві місця. Є серед них і такі, які дозволяють туристам поєднати інтерес до місцевих визначних пам'яток культури з можливістю оздоровитися. Так, великою популярністю користується відомий в Україні бальнеологічний курорт Трускавець, який сьогодні цілком успішно конкурує з Карловим Варами і Баден-Баденом. Оскільки Трускавець розташований зовсім недалеко від Польщі, всього в якихось 70 км, тутешня архітектура і культура багато в чому нагадує європейську. Цілком природно, що сюди щороку з'їжджаються тисячі туристів. Завдяки наявності мінеральних вод, які допомагають при багатьох проблемах шлунково-кишкового тракту, а також чудовому чистому повітрю, тут організовано чимало санаторіїв і баз відпочинку. Однак крім оздоровчих закладів, які мають лікувальні бази, є і симпатичні готелі в Трускавці, на які неодмінно варто звернути увагу.

Як правило, такі готелі розташовуються неподалік від бюветів з мінеральною водою в самому центрі міста. Особливо полюбилися приїжджим міні-готелі, в яких жити набагато комфортніше, ніж у великих закладах, та й ціни тут більш прийнятні. Одним з кращих міні-готелів за відгуками туристів можна вважати «Дворик Лева» - дуже симпатичний і затишний. Цей невеликий готель всього за 6 років свого існування встиг стати справжньою пам'яткою Трускавця, улюбленим місцем приїжджих і самих городян. Фактично він об'єднав під одним дахом ресторан, піцерію і готель. Ймовірно тому сюди незмінно сходяться багато людей, охочих оселитися і відчути Трускавець так би мовити зсередини або просто добре відпочити з компанією друзів.

Відпочити з комфортом і оздоровитися

Як вже говорилося, готель «Дворик Лева» знаходиться в самому центрі Трускавця, а тому ті, хто вирішив не просто відпочити, а ще й оздоровитися, мають можливість звернутися в найближчі санаторії та медичні центри, аби домовитися про проходження необхідних оздоровчих процедур. Зробити це нескладно, оскільки в кроковій доступності від готелю є відразу кілька закладів. Що ж стосується харчування, в місцевому ресторані і піцерії прекрасно готують, та й ціни тут цілком прийнятні. Тут готові запропонувати досить різноманітне меню, яке зможе задовольнити запити будь-якого гостя.