Так вже склалося в цій рухомій та непостійній моді, що у останні роки саме брови стали найвиразнішим елементом обличчя. Тому багато жінок, яких Господь не нагородив гарними та рівненькими бровами, звертаються до майстрів тату, або самостійно виправляють їхню форму за допомогою спеціального тушу чи олівця.

Що стосується найбільш придатної для брів туші, нею може стати знайома багатьом модницям maybelline.ua від Maybelline. Вона дуже делікатно лягає на брови, вигідно виділяючи кожен волосок і не даючи їм злипнутися. Завдяки чудовій м'якій текстурі і зручній сферичній щіточці, туш лягає вкрай акуратно, створюючи єдиний чіткий контур. Завдяки такому догляду брови набувають абсолютно чарівного вигляду, доповнюючи тим самим яскравий імідж спокусниці.

Поради майстра візажу: як вибрати правильну форму і колір брів

Показово, що зараз знову увійшли в моду досить широкі біля основи брови природної форми. Тонкі вищипані ниточки вважаються ознакою поганого тону і несмаку. Від форми брів багато в чому залежить гармонійність образу. Завдяки правильно підібраній формі можна дивним чином зробити погляд більш відкритим і світлим, скорегувати форму носа і навіть овал обличчя.

Не варто забувати про те, що природна форма брів може зробити їх домінуючими на обличчі, тому, якщо інші риси особи виражені не дуже яскраво, краще злегка згладити відтінок брів і не дозволяти їм зайве проявляти себе. Все в образі має бути гармонійно, а брови покликані лише підкреслювати інші риси обличчя, але ніяк не домінувати над ними.

Якщо у жінки риси обличчя дрібні, їй краще підійдуть не занадто широкі брови. Вони відкриють лице, зробивши очі і губи більш виразними. При виборі кольору брів неодмінно слід відштовхуватися від кольору і тону волосся. У кожному разі брови повинні повторювати колір волосся, але бути на 1-2 тони темніше за нього. Майстри візажу вважають ідеальним кольором брів той, який можна спостерігати в прикореневій зоні голови.

Як створити ідеальну форму брів за допомогою декількох ліній

Брови - занадто важлива деталь на обличчі жінки, щоб можна було ставитися до них недбало. Існує спеціальне правило, що допомагає зробити форму брів ідеальною з точки зору пропорцій обличчя. За цим правилом можуть діяти абсолютно всі, незалежно від того, великі чи дрібні у них риси обличчя, є необхідність їх коригувати чи ні.

Слід провести три лінії, які і сформують форму брови. Перша повинна пройти через внутрішній куточок ока від крила носа. Це стане початком брови. Друга лінія покаже, в якому місці повинен знаходитися злам. Проходить вона від крила носа через зіницю. Наступна і остання лінія вкаже точку закінчення брови. Її проводять від крила носа і до зовнішнього куточка ока. Ці точки потрібно намітити олівчиком на своїй брівці і акуратно промальовувати, після чого все це підкоригувати тушшю обраного кольору.