ПАТ "Мегабанк" (Харків) запровадив на своєму сайті нову послугу для клієнтів, які є фізичними особами - підприємцями Харківського регіону. Про це повідомив сайт банку з посиланням на начальника управління банківських послуг банку Андрія Онопка.

За його словами, відтепер будь-який підприємець Харківщини має можливість через сайт "Мегабанку" передати запит на відкриття поточного рахунку в банку і миттєво отримати його номер. Заброньований номер рахунку можна повідомляти своїм партнерам, вказувати в договорах. Якщо клієнт залишить в електронній заявці дату, коли планує відвідати відділення банку для передачі пакета документів на відкриття поточного рахунку, він зможе під час візиту в банк відразу отримати підготовлений пакет документів по послугах, які його цікавлять (заяви, договори, анкети). Така інновація надає всім потенційним клієнтам банку можливість мінімізувати тимчасові витрати на відвідування банку та оформлення документів. Згодом таку онлайн-послугу банк планує запропонувати не тільки підприємцям, але і всім потенційним клієнтам в Україні.

Довідка "SQ". ПАТ "Мегабанк" - банк з іноземним капіталом, що діє на ринку банківських послуг України з 1990 р. Регіональна мережа налічує 198 підрозділів в 25 регіонах України. На 1 липня 2010 р. активи банку складають 3 млрд. 303 млн.грн., кредитно-інвестиційний портфель - 2 млрд. 644 млн.грн., капітал банку - 810 млн.грн, прибуток поточного року - 1 млн. 2 тис. грн. Послугами банку користуються понад 371 тис. клієнтів. Кількість корпоративних клієнтів банку становить 8 тис., близько 2 тис. з них фізичні особи - підприємці.