За безобразную организацию выборов в Харьковской области несут ответственность лично М. Добкин и Г. Кернес - А. БелогрищенкоЗа погану організацію виборів у Харкові та області несуть відповідальність особисто голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та в.о.харьковского міського голови Геннадій Кернес. Про це 31 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив кандидат на посаду харківського міського голови Андрій Білогрищенко.

"Те, що відбувається під час виборів, показує нездатність місцевих органів самоврядування організувати вибори. Люди не мали можливості ознайомитися з відомостями про кандидатів, до останнього моменту в комісій не було бюлетенів. Після нічної роботи напередодні дня виборів засмикані, нервові комісії з невиспані очима відкрили дільниці", - заявив А.Білогрищенко.

Також він підкреслив, що очікує фальсифікацій під час голосування на дому.

Довідка "SQ". 31 жовтня в Україні проходять вибори до місцевих рад, а також вибори сільських, селищних, міських голів.

Усі виборчі дільниці Харківської обл. відкрилися для голосування 31 жовтня. У Харківській області 1678 виборчих дільниць (597 - у Харкові і 1 тис. 81 - в області). Звичайних дільниць: 1596 (область - 1057, Харків - 539). Спеціальних виборчих дільниць: 82 (область - 24, Харків - 58). Харківський обласний тервиборчком затвердив 68 одномандатних мажоритарних округів у Харківській області на вибори до Харківської обласної ради. Міський виборчком затвердив 50 одномандатних мажоритарних виборчих округів у Харкові з виборів до міської ради.