Только Партия регионов подошла ответственно к вопросу формирования участковых комиссий - М. Мусеев"Тільки Партія регіонів підійшла відповідально до питання формування професійними кадрами дільничних виборчих комісій", - заявив 31 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заступник голови Ленінської райради Харкова, кандидат у депутати міськради від Партії регіонів Максим Мусєєв. За його словами, сьогодні виникає багато складнощів, пов'язаних з тим, що від більшості політичних партій у виборчих комісіях працюють люди, які раніше ніколи не брали участь у виборчій кампанії.

"Також у виборчкомах багато людей 1930-х років народження, і їм важко перебувати на виборчій дільниці цілий день. Тому, думаю, при підрахунку голосів можуть виникнути складнощі у зв'язку з тим, що багато членів комісії в силу віку сильно втомляться", - зазначив М.Мусєєв.

У той же час він підкреслив, що в цілому ситуація на дільницях усе-таки стабільна. За його словами, на деяких дільницях ведеться відеоспостереження. "Думаю, до 22.00 більшість харків'ян прийде на виборчі дільниці і проголосує", - додав М.Мусєєв.

Довідка "SQ". 31 жовтня в Україну проходять вибори до місцевих рад, а також вибори сільських, селищних, міських голів.

Усі виборчі дільниці Харківської обл. відкрилися для голосування 31 жовтня. У Харківській області 1678 виборчих дільниць (597 - у Харкові і 1 тис. 81 - в області). Харківський обласний тервиборчком затвердив 68 одномандатних мажоритарних округів у Харківській області на вибори до Харківської обласної ради. Міський виборчком затвердив 50 одномандатних мажоритарних виборчих округів у Харкові на вибори до міської ради.