Іноземні спостерігачі приступили до роботи на виборчих дільницях Харківської області. Про це 31 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" повідомив голова Харківської обласної територіальної виборчої комісії Олександр Русанов. За його словами, вчора обласну виборчу комісію з офіційним візитом відвідали дві групи іноземних спостерігачів - від Організації з безпеки і співробітництва в Європі (дві особи і перекладачка), а також від Міжнародної організації "За справедливі вибори" (США, одна людина).

"Вони попросили списки виборчих комісій, які були їм надані, і сьогодні ці люди працюють на виборчих дільницях. Ми засвідчили, що спостерігачі прибули на вибори, відповіли на їхні запитання. Спостерігати за ходом виборів вони вирушили самостійно й обіцяли брати участь у підрахунку голосів в обласній виборчої комісії. Це відбудеться не раніше понеділка , - зазначив О.Русанов.

Довідка "SQ". Усі виборчі дільниці Харківської обл. відкрилися для голосування 31 жовтня. Відкриті всі 1 тис. 678 ділянок в області, ніяких подій на початку їхньої роботи не зафіксовано.

31 жовтня в Україні проходять вибори до місцевих рад, а також вибори сільських, селищних, міських голів.