"На цих виборах я зіткнувся з нечесним веденням виборчої кампанії", - заявив 31 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заступник голови Ленінської райради, кандидат у депутати Харківської міськради від Партії регіонів Максим Мусєєв.

За його словами, 30 жовтня у поштові скриньки мешканців Ленінського району вкидали агітпродукцію, що містить елементи чорного піару проти нього як кандидата в депутати міськради. 31 жовтня з 7 ранку ця ж продукція викидалася у двори біля будинків з автомобілів. "Ці листівки містять абсолютно неправдиву інформацію. Там згадується моє прізвище, представлені недостовірні дані, описані якісь епізоди з мого життя, яких не було. Але всі, хто стояв за цим замовленням, понесуть покарання. У мене вже є дані про те, хто виробляв листівки, і номерні знаки автомобілів, які розвозили листівки", - зазначив М.Мусєєв.

За словами кандидата в депутати, брехливі листівки про нього поширили політичні опоненти. "Вони не змогли залучити виборців на свій бік добрими справами, яких, по суті, не було, тому намагаються підняти свій рейтинг такими "чорними" технологіями. Цей хід я розцінюю як агонію перед поразкою моїх опонентів за мажоритарним округорм", - підкреслив М.Мусєєв.

Довідка "SQ". 31 жовтня в Україні проходять вибори до місцевих рад, а також вибори сільських, селищних, міських голів.

Усі виборчі дільниці Харківської обл. відкрилися для голосування 31 жовтня. У Харківській області 1678 виборчих дільниць (597 - у Харкові і 1 тис. 81 - в області). Харківський обласний тервиборчком затвердив 68 одномандатних мажоритарних округів у Харківській області на вибори до Харківської обласної ради. Міський виборчком затвердив 50 одномандатних мажоритарних виборчих округів у Харкові на вибори до міської ради.