Основной мотив выхода из политгонки накануне выборов партии "Реформы и порядок" - попытка срыва избирательного процесса в Харькове - КИУВідмова від участі у виборах до Харківської обласної ради за день до виборів облорганізації партії "Реформи і порядок" (ПРП) можна розцінювати як спробу зриву виборчого процесу в Харківській області. Про це 31 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив голова Харківського обласного відділення Комітету виборців України (ХОО КВУ) Михайло Камчатний.

"Це призвело до того, що комісії змушені були в суботу пізно увечері і вночі збирати засідання і ставити штамп "вибув" напроти рядка з кандидатами від ПРП", - підкреслив М.Камчатний. За його словами, деякі комісії не встигли зробити це вночі перед виборами, тому що бюлетені на їхні ділянки доставили дуже пізно. "Ці комисси ставили штамп у бюлетенях у перші дві години голосування", - зазначив голова ХОО КВУ. "Ми не розуміємо дій цієї політичної сили", - заявив М.Камчатний.

Довідка "SQ". Як заявив 30 жовтня голова Харківської обласної виборчої комісії Олександр Русанов, облорганізація партії "Реформи і порядок" відмовилася від участі у виборах до Харківської облради.