Надзвичайних подій на виборчих дільницях Харківської області за даними на 18.00 не зафіксовано. Про це 31 жовтня повідомив журналістам начальник Головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в Харківській області Павло Одарюк. За його словами, всі виборчі дільниці були приведені в належний протипожежний стан та забезпечені всіма необхідними технічними засобами та засобами пожежогасіння. Співробітники МНС проінструктували голів і членів виборчкомів.

"Протягом останніх трьох місяців Головне управління МНС виконало колосальний обсяг роботи. Неодноразово проводилися засідання обласних і міських штабів, і наша робота дала свої позитивні результати", - зазначив П.Одарюк.

За його словами, безпеку на виборчих дільницях області забезпечують близько 1 тис. 700 співробітників ГУ МНС та 350 офіцерів і курсантів Харківського національного університету цивільного захисту. "Співробітники МНС чергуватимуть доти, доки не будуть вивезені всі бюлетені з виборчих дільниць. Потім вони перевірять приміщення і лише після цього залишать будівлі, в яких працюють виборчі дільниці", - зазначив П.Одарюк.