На виборчій дільниці № 68 у Харкові (Дзержинський район) 615 бюлетенів можуть бути визнані недійсними. Як повідомив "SQ" спостерігач Максим Козолуп, інформація про те, що харківська облорганізація партії "Реформи і порядок" (ПРП) не буде брати участь у виборах до облради, надійшла на цю ділянку 31 жовтня близько 15.00. "Комісія була в невіданні щодо постанови облвиборчкому, тому бюлетені для голосування видавалися без штампу "вибув" напроти рядка з кандидатами від ПРП", - зазначив спостерігач. Такими непроштампованими бюлетенями встигли проголосувати 615 осіб. За його словами, дільнична комісія вирішила скликати засідання, щоб вирішити, визнавати непроштамповані бюлетені недійсними чи ні.

Як повідомив "SQ" голова Харківської міської виборчої комісії Олександр Дмитренко, коментуючи цю ситуацію, всі дільничні комісії в Харкові були забезпечені штампом "вибув".

Довідка "SQ". 31 жовтня в Україні проходять вибори до місцевих рад, а також вибори сільських, селищних, міських голів.

Усі виборчі дільниці Харківської обл. відкрилися для голосування 31 жовтня. У Харківській області 1678 виборчих дільниць (597 - у Харкові і 1 тис. 81 - в області). Звичайних дільниць - 1596 (область - 1057, Харків - 539). Спеціальних виборчих дільниць - 82 (область - 24, Харків - 58). Харківський обласний тервиборчком затвердив 68 одномандатних мажоритарних округів у Харківській області на вибори до Харківської обласної ради. Міський виборчком затвердив 50 одномандатних мажоритарних виборчих округів у Харкові на вибори до міської ради.