На одном из избирательных участков Харькова партия "Справедливость" не нашла портрета своего кандидата в депутаты облсоветаНа одній з виборчих дільниць Харкова партія "Справедливість" не знайшла портрета та інформаційного плаката про свого кандидата в депутати облради. Про це 31 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив кандидат на посаду харківського міського голови від партії "Справедливість" Олександр Сирота.

"Висить чотири портрети цілком певної спрямованості - Михайло Пилипчук (кандидат у депутати облради від Партії регіонів - "SQ") і ще три людини. Свого кандидата ми не побачили, поставили запитання голові комісії, на що нам відповіли, що територіально-виборча комісія дала тільки ці чотири портрети. З нашої точки зору, це є грубим порушенням, враховуючи яке не можна було відкривати виборчу дільницю", - заявив О.Сирота. За його словами, за даним порушенням складено акт.

Також кандидат на посаду мера Харкова відзначив, що "в цілому організація роботи на дільницях не викликає обурення".

Довідка "SQ". 31 жовтня в Україні проходять вибори до місцевих рад, а також вибори сільських, селищних, міських голів.

Усі виборчі дільниці Харківської обл. відкрилися для голосування 31 жовтня. У Харківській області 1678 виборчих дільниць (597 - у Харкові і 1 тис. 81 - в області). Звичайних дільниць - 1596 (область - 1057, Харків - 539). Спеціальних виборчих дільниць - 82 (область - 24, Харків - 58). Харківський обласний тервиборчком затвердив 68 одномандатних мажоритарних округів у Харківській області на вибори до Харківської обласної ради. Міський виборчком затвердив 50 одномандатних мажоритарних виборчих округів у Харкові на вибори до міської ради.