На некоторых участках в Харькове комиссии работают в неполном составе и с трудом справляются с наплывом граждан - представитель Народной партииКоміссіі на деяких дільницях Харкова працюють у неповному складі і ледве справляються з напливом громадян. Про це 31 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив кандидат у депутати Харківської міськради від Народної партії Денис Васильєв.

"У цих комісіях є кворум, але через брак людей їм складно впоратися з напливом громадян. На деяких дільницях одна людина і видає, і відриває бюлетені, хоча за законом видавати бюлетені повинні два члени комісії", - зазначив Д.Васильєв.

Як заявив голова обласної організації Народної партії, кандидат у депутати міськради Станіслав Косінов, до наступних виборів в Україні необхідно відрегулювати питання про кількість членів комісій. "Потрібно або збільшити їх чисельність, або, як раніше, організувати виборчі комісії у дев'яти районах Харкова: тоді для членів комісій обсяг роботи був посильний, а сьогодні це пекельна праця протягом декількох днів", - зазначив С.Косінов.

"За можливості вибори до рад різних рівнів треба проводити рідше, тобто поєднувати їх з точки зору економії бюджетних коштів і ажіотажу, який панує під час виборчих кампаній. І головне - організувати зручну процедуру голосування. Сьогодні переді мною на дільниці стояло дві людини, і я провів там хвилин п'ятнадцять. А мій знайомий голосував на дільниці у Дзержинському районі і пробув там півтори години! Думаю, вибори можна поєднувати, якщо виборці будуть укладатися в 30 хвилин", - повідомив С.Косінов.