Голова Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Михайло Добкін 31 жовтня взяв участь в голосуванні на виборах до місцевих рад (на якій виборчій дільниці проголосував губернатор, прес-служба ХОДА не повідомила). Як зазначив М.Добкін, він проголосував за стабільність і впевненість у завтрашньому дні. "Хочу подякувати всім, хто провів підготовчу роботу до виборів, і хто сьогодні працює задля забезпечення проведення нормального процесу", - додав він.

Голова Харківської облради Сергій Чернов проголосував на виборчій дільниці № 8 Дзержинського району Харкова, повідомили "SQ" у прес-службі облради. "Не дивлячись на непросту роботу і велике навантаження, члени виборчих комісій ставляться відповідально до своїх обов'язків. Думаю, що такий же настрій у виборців, і це теж важливо. Всі розуміють, що необхідно завершити процес організації влади на всіх рівнях. Сподіваюся, що сьогоднішній день у Харкові та області пройде нормально, нам вдасться уникнути порушень законодавства і не допустити провокацій", - зазначив С.Чернов.

В.о. харківського міського голови Геннадій Кернес проголосував на виборчій дільниці № 30184, повідомили "SQ" у прес-службі міськради. На дільниці Г.Кернес зазначив: "Я прийшов проголосувати за майбутнє і стабільність. Я проголосував за ту політичну силу, якій симпатизую. Ми всі повинні сьогодні зробити так, щоб інтереси людей були вище партійних інтересів. Думаю, Харків вибере гідних".

Кандидат на посаду харківського міського голови, колишній голова ХОДА Арсен Аваков проголосував на виборчій дільниці, розташованій у харківській школі № 5, повідомила "SQ" прес-служба Харківської облорганізації ВО "Батьківщина". Як підкреслив А.Аваков на дільниці, він проголосував "за краще майбутнє для Харкова".