Фрунзенський і Червонозаводський райони Харкова ще не отримали бюлетені. Про це 30 жовтня "SQ" заявив голова Харківської міської виборчої комісії (МВК) Олександр Дмитренко. За його словами, в даний момент повним ходом йде розвезення бюлетенів на дільниці Жовтневого району. "До кінця сьогоднішнього дня ми повинні розвести бюлетені по всіх ділянках міста, у нас просто немає вибору", - підкреслив О.Дмитренко.

Також голова міськвиборчкому зазначив, що очікує надходження до МВК скарг на ведення агітації в так званий "день тиші". "Поки скарг не надходило, але я передбачаю, що вони будуть", - підкреслив О.Дмитренко.

Довідка "SQ". Згідно п.2 ст.47 закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", передвиборна агітація закінчується о 24.00 останньої п'ятниці перед днем виборів. Напередодні і в день виборів забороняється проведення масових акцій (зборів, мітингів, походів, демонстрацій) від імені кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови, місцевих організацій партій - суб'єктів виборчого процесу, а також політичних партій, місцеві організації яких є суб'єктами виборчого процесу.

На 31 жовтня в Україні призначені чергові вибори в місцеві ради, а також вибори сільських, селищних і міських голів.