Група підтримки кандидата на посаду харківського міського голови Володимира Дронова (висунутий від Народно-демократичної партії - "SQ") проводить безстроковий мітинг біля ст. м. "Площа повстання" у Харкові. Як повідомила "SQ" довірена особа кандидата Сергій Розумовський, у парку між виходом зі станції метро, універмагом "Харків" і кінотеатром "Перемога" встановлені намети, в мітингу беруть участь близько 50 осіб.

"Ми запропонували всім партіям приєднатися до цієї акції. Поки що це зробили тільки прогресивні соціалісти, але ми розраховуємо і на інших. Ми виступаємо проти чинної влади міста, проти застосування нею адмінресурсу, протифальсифікацій, які плануються. Наша партія запропонувала політичним силам, які беруть участь у виборах мера, висунути єдиного кандидата. Поки що погодилися взяти участь у переговорах 9 з 12 кандидатів (Геннадія Кернеса та Арсена Авакова в розрахунок на беремо), а самі переговори пройдуть у вівторок, 26 жовтня", - повідомив С.Розумовський.

За його словами, протягом мітингу планується проведення концертів, молебню, також буде працювати польова кухня. При цьому учасники акції мають намір не залишати парк і будуть ночувати в наметах.

Довідка "SQ". Усього на посаду харківського міського голови претендують 14 кандидатів: Арсен Аваков (ВО "Батьківщина"), Алла Александровська (КПУ), Андрій Білогрищенко (партія "Єдиний центр"), Євген Гутков (партія "Сильна Україна"), Олександр Денисенко (Народний Рух Україна), В'ячеслав Д'яченко (Українська соціал-демократична партія), Володимир Дронов (Народно-демократична партія), Геннадій Кернес (Партія регіонів), Юрій Орел (партія "УДАР Віталія Кличка"), Н.Пилипенко (партія "Союз"), Олександр Сирота (партія "Справедливість"), Ілля Тимохін (партія "Нова сила"), Олександр Шармар (партія "Громадьска сила"), Ігор Швайка (ВО "Свобода").

Місцеві вибори пройдуть в Україні 31 жовтня.