Харківська обласна організація Народної партії на виборах мера Харкова проводила паралельний підрахунок голосів у дільничних виборчих комісіях. Про це повідомили "SQ" у прес-службі партії.

За результатами підрахунку, на виборах міського голови переміг кандидат від Партії регіонів, в.о. харківського міського голови Геннадій Кернес. "За нашими підрахунками Г.Кернес випередив кандидата від" Батьківщини "Арсена Авакова більш ніж на 2 тис. 700 голосів виборців", - заявив голова Харківської облорганізації Народної партії Станіслав Косінов.

Також він повідомив, що обласна і міська організації Народної партії вже відправили Г.Кернесу вітання з перемогою на виборах.

Довідка "SQ". 28 вересня на конференції Харківської міськорганізації Народної партії було прийнято рішення підтримати на виборах харківського міського голови Г.Кернеса. Вибори відбулися 31 жовтня. За даними на вечір 2 листопада, за результатами обробки 53,43% протоколів дільничних виборчих комісій на виборах харківського міського голови у Г.Кернеса 30,57% голосів, у А.Авакова - 28,63%.