На выборах харьковского городского головы после подсчета 10% протоколов лидирует Г. Кернес - данные горизбиркомаЗа результатами обробки 9,72% протоколів дільничних виборчих комісій на виборах харківського міського голови у в.о. міського голови, кандидата від Партії регіонів Геннадія Кернеса 32,26% голосів, у голови Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" Арсена Авакова - 27,12%, у кандидата від Компартії України, нардепа Алли Александровської - 17,%. Проти всіх проголосували 12,22% виборців. Про це "SQ" повідомили в міськвиборчкомі.

Як передав кореспондент "SQ", міськвиборчком приймає протоколи і бюлетені від дільничних комісій у Палаці спорту. Зараз у палаці стоїть велика черга з представників дільничних комісій на здачу протоколів. Також у Палаці спорту присутні А.Александровська і нардеп від Блоку Юлії Тимошенко Олексій Логвиненко.

Як повідомив "SQ" О.Логвиненко, ВО "Батьківщина" веде паралельний підрахунок голосів, і на 11.00 оброблено 60% протоколів - лідирує А.Аваков, який випереджає Г.Кернеса приблизно на 2 тис. голосів.

Довідка "SQ". За даними паралельного підрахунку голосів, який проводить Партія регіонів, за Г.Кернеса за результатами обробки 92,5% протоколів подано 127 тис. 353 голоси, за А.Авакова - 116 тис. 248 голосів.

За даними ВО "Батьківщина", після обробки 31,66% протоколів на виборах міського голови лідирує А.Аваков. За нього проголосували 29,67% виборців, у Г.Кернеса - 29,07% голосів.