Харківський журналіст Сергій Потімков 25 січня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" презентував свій новий збірник віршів "Toшiва". Як зазначив автор, до книги увійшла політична, любовна й філософська лірика.

"Ця книга наповнена радістю і люттю. Люті тут багато, тому що змиритися з тим часом, у якому ми живемо, неможливо", - зазначив С.Потімков. За його словами, в збірнику, зокрема, є вірші, де "автор дозволяє собі говорити від імені жінки", цикл віршів, присвячений Юлії Тимошенко, "нахабні вірші" та вірші в один рядок.

Книгу випустило видавництво "Фоліо" тиражем 1 тис. 500 примірників. У вільний продаж вона поки не надійшла. Охочі можуть замовити книгу за тел. 050-997-48-12.

30 січня в Будинку актора відбудеться творчий вечір С.Потімкова (початок о 19.00, вхід вільний).

Довідка "SQ". С.Потімков - журналіст, колишній автор і ведучий харківської телепрограми "Комендантська година". Народний депутат Верховної Ради третього і п'ятого скликань. Журналістикою почав займатися у 1986 р., до цього був військовим перекладачем у республіках Уганда й Ефіопія, викладав англійську мову в Харківському державному університеті культури (зараз - Харківська державна академія культури) та Харківському національному університеті ім. В.Каразіна.