Демонтаж табору голландських уболівальників "Orange camp" у Журавлівському гідропарку в Харкові, який починається сьогодні, триватиме 5-7 днів. Як зазначив директор Департаменту з питань підготовки Євро-2012 з футболу Харківської міськради Олександр Нечипоренко, після цього харків'яни знову зможуть відпочивати на Журавлівському пляжі. Поки доступ у гідропарк закритий, оскільки в таборі є матеріальні цінності. Про це 18 червня повідомив сайт міськради.

Розібраний "Orange camp" повезуть до Лондона (Великобританія), де пройде літня Олімпіада. О.Нечипоренко уточнив, що табір уже залишила половина голландських уболівальників. Решта поїдуть додому на машинах або відлетять на літаках сьогодні.

Довідка "SQ". У Журавлівському гідропарку був розбитий кемпінг для голландських уболівальників. На його території було встановлено близько 700 наметів, підключено електрику, прокладені комунікації, встановлено туалети. Територія кемпінгу охоронялася, він був закритий для вільного відвідування.

Учора, 17 червня, пройшов останній харківський матч Євро-2012, у якому грала збірна Голландії (поступилася Португалії - 1:2).