Концерт британського музиканта Fatboy Slim в офіційній фан-зоні Євро-2012 на площі Свободи в Харкові не відбудеться. Як повідомила "SQ" керівник медіа-центру харківської фан-зони Тетяна Острогляд, музиканта не влаштували умови, на яких з ним домовлялися про концерт.

Також Т.Острогляд зазначила, що можливі ще деякі зміни в програмі концертів. Поки точно відомо, що 19 червня відбудуться безкоштовні концерти українських груп "Атмосфера" (початок - о 16.00) і "Степан і Медуза" (о 18.00). 20 червня в фан-зоні на пл. Свободи виступить група "Бумбокс". Вхід на цей концерт - платний. На входах до фан-зони будуть встановлені каси, де будуть продаватися квитки. 21 червня в фан-зоні виступлять групи "Безпека", "People Inside", "Stanza", "Vips" і харківський співак Кирило Делегойдін.

25 червня очікується платний концерт від учасника американської групи "Black Eyed Peas" Taboo, московського електропоп-проекту "Tesla Boy", київської групи "GORCHITZA", групи "Awesomatic". Про повну програму концертних заходів у харківській фан-зоні та її зміни стане відомо завтра.

Довідка "SQ". На церемонії закриття Євро-2012 у харківській фан-зоні виступлять Руслана, "Tomato Juice", Ліза Вассабі і В'ячеслав Сінчук.

Фан-зона на пл. Свободи працює під час проведення чемпіонату Європи з футболу з 8 червня до 1 липня: в нематчеві дні - з 14.00 до 24.00, в дні проведення матчів у Харкові (9, 13 і 17 червня) фан-зона працювала з 10.00 до 1.00. У фан-зоні проходять усі основні масові заходи в рамках чемпіонату для дозвілля харків'ян і гостей міста, а також трансляція матчів на екранах.