Літак зі збірною Голландії з футболу на борту близько 12.30 прибув до міжнародного аеропорту "Харків". Приблизно о 13.20 приземлився літак зі збірною Німеччини. Про це "SQ" повідомили в Департаменті з підготовки та проведення Євро-2012 Харківської міськради.

Подробиць прильоту і кількість прибулих журналістам не повідомляють. Місцеві ЗМІ в цей день не запросили знімати приліт двох футбольних збірних.

Відомо, що збірна Німеччини оселиться на тренувальній базі в сел. Високий (Харківський район). Голландці вирушать до "Superior Golf Hotel".

Довідка "SQ". 13 червня в Харкові на стадіоні "Металіст" відбудеться матч групи В Євро-2012 Нідерланди-Німеччина (початок о 21.45). Збірні прибувають до Харкова за день до матчу.

13 червня напередодні матчу відбудеться традиційна хода голландських уболівальників, які пройдуть пішки від площі Свободи до харківського стадіону "Металіст" (початок - о 18.30).

12 червня міжнародний аеропорт "Харків" прийме 21 рейс з уболівальниками з Нідерландів та Німеччини. А 13 червня, в день матчу Євро-2012 Нідерланди-Німеччина, харківський аеропорт очікує 56 рейсів. Також у ці дні в Харкові приземлиться 20 літаків бізнес-авіації. Згідно із заявою адміністрації Південного вокзалу, на 12-13 червня розкуплені всі квитки на Харків з усіх напрямків. Усього в день матчу Голландія-Німеччина в Харкові буде близько 10 тисяч голландських і 10 тисяч німецьких уболівальників. Усього очікується до 50 тисяч іноземних і українських уболівальників.