Збірна Данії з футболу під керівництвом Мортена Ольсена сьогодні, 8 червня, провела відкрите тренування на стадіоні "Металіст". Спочатку гравці датської збірної пробігли декілька кіл стадіоном, потім провели розминку. Троє голкіперів займалися індивідуально. При цьому вони тренувалися, як і польові гравці: пасували м'яч один одному, імітували удари по воротах.

О 19.00 на "Металісті" розпочнеться відкрите тренування збірної Голландії (нагадаємо, що 9 червня в Харкові відбудеться матч Данія-Голландія - "SQ").

Під час відкритого тренування збірної Данії можна було спостерігати зміни, які сталися на стадіоні "Металіст" напередодні Євро-2012. Зокрема, в чаші стадіону легкоатлетичні доріжки італійської фірми "Монді" замінили на трав'яне покриття. Ці доріжки для харківського стадіону вибирав олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Також деякі зміни відбулися у ложі для журналістів. Тут встановили сучасні монітори, на які виводять не лише трансляцію матчу, а й приїзд команд на стадіон.

Довідка "SQ". Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. пройде в Польщі та Україні з 8 червня до 1 липня. У Харкові всі три матчі групового етапу зіграє збірна Нідерландів: 9 червня - зі збірною Данії, 13 червня - Німеччини і 17 червня - Португалії. Всі матчі пройдуть на стадіоні "Металіст".