Концерт співачки Руслани в ніч на 2 липня завершив церемонію закриття офіційної фан-зони Євро-2012 на пл. Свободи в Харкові. Про це повідомив офіційний сайт міськради.

Увечері 1 липня в фан-зоні пройшла трансляція фінального матчу Євро-2012 Іспанія-Італія, що завершився з рахунком 4:0. Перед початком трансляції в фан-зоні виступили харківські групи "Сезон загона" і "Кривоструй", співак Олександр Кварта, а також швейцарський DJ George. Потім на пл. Свободи відбувся святковий феєрверк. Про завершення роботи фан-зони оголосив заступник харківського міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту та підготовки Євро-2012 Олександр Попов.

Довідка "SQ". Фан-зона працювала з 7 червня. За даними організаторів, її відвідало 713 тис. осіб (без урахування останнього дня роботи). На головній сцені виступили 85 творчих колективів та виконавців, у тому числі 25 танцювальних. У фан-зоні було випито більше 85 тис. літрів пива і 23 тис. літрів води, квасу і кока-коли, з'їдено 20 тис. упаковок їжі. Крім того, з фан-зони вивели 600 тонн сміття. Щодня в прибиранні фан-зони було задіяно 30 осіб.