Георгій Василевич звільнений з посади голови ревкомісії ВАТ "Науково-виробниче підприємство "Система" у зв'язку з переведенням на роботу в ДНВП "Об'єднання "Комунар" (обіймав посаду 6 років). Посада голови ревкомісії вакантна. Відповідний наказ по НПП "Система" було підписано 18 жовтня (№ 76К). Про це АТ повідомило в бюлетені "Цінні папери України".

Ірина Мецлер призначена на посаду головного бухгалтера ВАТ "Харківський верстатобудівний завод" (до цього обіймала посаду в. о. головного бухгалтера). Відповідний наказ підписаний 10 листопада 2010 р. (№ 363/к).

Світлана Чеченець призначена на посаду в. о. головного бухгалтера ВАТ "Харківгаз". З посади головбуха за згодою сторін був звільнений В'ячеслав Баришніков (був головбухом з серпня 2008 р.). Відповідне рішення було прийнято 1.11.2010 р.

Євген Булгаков призначений на посаду голови ліквідаційної комісії ВАТ "Завод "Індекс" (раніше обіймав посаду голови правління). На посади членів ліквідаційної комісії призначені Віра Філевська та Ольга Волошина. З посади голови наглядової ради звільнений Віталій Сотников, з посади голови ревкомісії - Надія Нікуліна. Відповідне рішення було прийнято загальними зборами акціонерів.