Харківське територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку завершило планову перевірку ТОВ "КУА "Меркурій капітал". Про це повідомили "SQ" у теруправлінні держкомісії.

За даними комісії, про зміну складу посадових осіб повідомило ЗАТ "Харківський електротехнічний завод "Трансзв'язок". ТОВ "Фіто-Лек" повідомило про прийняття рішення про отримання кредиту на суму, що перевищує 25% активів емітента. Видано свідоцтво про реєстрацію випуску акцій у зв'язку зі зміною назви товариства ЗАТ "Дитячий світ", ЗАТ "Елакс", ЗАТ "Сервер мережі", ЗАТ "Апріорі", ЗАТ "Хлібозавод "Салтівський", ЗАТ "Тепрокомп", ЗАТ "Укрпромобладнання", ЗАТ "Харківський науково-дослідний і проектний інститут "Нафтогазтехніка", ЗАТ "Харківський завод штампів і прес-форм", ЗАТ "Харківський проектно-вишукувальний інститут об'єктів транспорту АТ "Хардіпротранс", ЗАТ "Харківметропроект".

Видано розпорядження про скасування випуску цінних паперів у зв'язку із затвердженням вищим органом емітента передавального акта (перетворення у ТОВ) ЗАТ "Торговельний дім "Гулівер". Видано розпорядження про скасування випуску цінних паперів у зв'язку із затвердженням вищим органом емітента передавального акта (перетворення в ТДВ) ВАТ "Салют", відмінено випуск цінних паперів АТЗТ "Управління механізації робіт "Укрспецекологія" у зв'язку з виключенням з єдиного державного реєстру. Скасовано випуск цінних паперів у зв'язку із затвердженням ліквідаційного балансу ЗАТ "ПФІ "Кварц".