Рада Асоціації українських банків (АУБ) на засіданні 22 липня затвердила рішення про вихід з асоціації "Райффайзен Банк Аваль" і "Укрсоцбанку", згідно поданих банками заяв . Також рада АУБ ухвалила рішення про вступ до асоціації ПАТ "Ерде Банк". (Http://aub.org.ua)

Довідка "SQ". До виходу "Райффайзен Банку Аваль" і "Укрсоцбанку" і вступу "Ерде Банку" членами АУБ були 119 банків, 7 регіональних банківських спілок та 5 компаній, що працюють в інших секторах.

"Альфа-Банк" за перше півріччя 2010 р. збільшив свій депозитний портфель фізосіб більш ніж у 1,5 рази, що відповідає приросту в 53%, або на 1,4 млрд. грн. "Ми раді, що продуктові пропозиції банку відповідають очікуванням наших клієнтів. Якщо в першому кварталі частка довгострокових депозитів становила 16%, то в другому кварталі збільшилася до 30% загальної кількості продажів", - відзначив директор роздрібного бізнесу "Альфа-Банку" (Україна) Піотр Качмарек, (http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". ПАТ "Альфа-Банк" (Україна) є членом міжнародного консорціуму "Альфа-Груп". Банк входить до десятки найбільших банків України за розміром активів згідно рейтингу НБУ. На 1 листопада 2010 р. активи банку - 33,96 млрд.грн., кредити і заборгованість клієнтів - 26,76 млрд.грн., статутний капітал - 2,97 млрд. грн., власний капітал - 3,051 млрд. грн ., фінрезультат за підсумками третього кварталу - 139 млн.грн. збитку. Фінрезультат за перше півріччя 2010 р. - 551 тис. грн. прибутку.

"Терра Банк" відкрив чергове відділення у Києві (бульв. Дружби народів, 28). Це четверте відділення банку в Києві. Відділення є універсальним і надає весь спектр банківських послуг, як для юридичних, так і фізичних осіб. (Http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". ПАТ "Терра Банк" (Київ) працює на банківському ринку України з 1996 р. і є правонаступником усіх прав і зобов'язань ЗАТ "Інвест-Кредит Банк" (Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.). Регіональна мережа банку поширюється на 7 областей України, представлена 18 відділеннями. На 1 червня 2010 р. регулятивний капітал банку - 98,4 млн.грн., діяльність банку - прибуткова.