ТОВ "Фірма "Констракшн груп Інтернешнл" (Харків) виграла тендер на капітальний ремонт покрівлі триповерхового лікувального корпусу Спеціалізованого міського клінічного пологового будинку № 5. Про це повідомив сайт Харківської міськради. Тендер був проведений за процедурою відкритих торгів. Обсяг ремонтних робіт - 547 тис.грн .

Довідка "SQ". На базі міського пологового будинку № 5 (вул.Малиновського, 4) за три роки планується створити Харківський обласний спеціалізований пологовий будинок. На сесії Харківської облради 17 червня 2010 р. пологовий будинок був переданий до комунальної власності області. Пологовий будинок обладнають медичною апаратурою і створять на його базі спеціальну службу, яка буде доправляти породіль з районів області. З міськбюджету виділено кошти на ремонт будівлі.

Будівельна компанія "Констракшн Груп Інтернешнл" працює з 1989 р. (до 1995 р. називалася "Будівельне мале колективне підприємство № 7". Основний персонал компанії раніше працював у підрозділах колишнього Будівельно-монтажного тресту № 86, який займався будівництвом промислових підприємств м. Харкова та України, об'єктів оборонного значення). До складу компанії входять завод з виробництва металопластикових та алюмінієвих виробів, завод з виробництва металоконструкцій та растворобетонний завод. У Харкові компанія побудувала низку житлових комплексів, зокрема, "Адмірал", "Світлий" і бізнес-центр "Інвест-маркет".