Харківське територіальне управління Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку завершило планову перевірку ТОВ "КУА "Діводор" і продовжує таку ж перевірку ТОВ "Емітент-Сервіс". Про це повідомили "SQ" у територіальному управлінні.

За даними управління, змінився склад посадових осіб ПАТ "Харківміськгаз", ВАТ "Потенціал", ВАТ "Печенізьке рибоводне господарство", ВАТ "Монтажно-технологічне управління "Союз", ЗАТ "Лозівський ковальсько-механічний завод", ВАТ "Чугуївський молочний завод". Про те, що його дирекція вирішила провести позачергові загальні збори акціонерів, повідомило АТ "Науково-технічне підприємство "Укрпроменерго". Випуск акцій у зв'язку зі зміною назви зареєстрували ПрАТ "Філіп Морріс Україна", ПАТ "Виробничо-технологічне підприємство "Укренергочормет", ПАТ "Харківміськгаз", ПАТ "Харківське підприємство автобусних станцій", ПАТ "Охорона і безпека", ПАТ "АТ "Науково -дослідний інститут радіотехнічних вимірювань", ПАТ фірма "Харківхім", ПАТ "Харківське дослідно-конструкторське бюро автоматики "Хімавтоматика", ПАТ "Сніжинка", ПАТ "Охорона", ПАТ "Українсько-сибірський торговельний дім", ПАТ "Агрокомбінат "Слобожанський" , ПАТ з туризму та екскурсіях "Харківтурист", ПАТ "Харківський електротехнічний завод "Трансзв'язок".

Як повідомили в управлінні, обіг акцій ЗАТ "Вовчанський комбінат хлібопродуктів" було зупинено у зв'язку з тим, що ЗАТ перетворилося у ТОВ. Обіг акцій ВАТ "Спеціалізоване будівельне управління № 921 "Аерошляхбуд" зупинено у зв'язку з ліквідацією за рішенням вищого органу емітента. Обіг акцій ВАТ "Механізована колонна № 122 з будівництва автошляхів та аеродромів "Аерошляхбуд" зупинено у зв'язку з реорганізацією його в товариство з додатковою відповідальністю (ТДВ). У приватне підприємство перетворилося АТЗТ "Попелюшка", у ТОВ - АТЗТ "Ременергокомплект", у ТДВ - ВАТ "Золочівська міжгосподарська спеціалізована пересувна механізована колона № 11".