Новий директор ДП "Завод ім.Малишева" (Харків) Олександр Опанасенко почав кадрові перестановки. Як повідомили на заводі, заступника генерального директора заводу з логістики та маркетингу Миколи Бєлова на роботі немає, і він уже не буде працювати. У приймальні головного інженера заводу інформацію про звільнення головного інженера Костянтина Писяка не підтвердили.

У профкомі підприємства повідомили, що на заводі вже проведені істотні кадрові перестановки. На 15.00 призначено зустріч нового директора з профспілковим активом заводу, на якому О.Опанасенко розповість про свої подальші плани.

Довідка "SQ". 25 листопада голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін повідомив, що О.Опанасенко призначений директором заводу ім.Малишева. О.Опанасенко до цього працював заступником керівника і керівником низки підприємств Харкова. До нього директором заводу працював Олексій Підгорний.

Завод ім.Малишева заснований 1895 р. як паровозобудівне підприємство. Зараз завод виробляє бронетехніку, обладнання для паливно-енергетичного комплексу, дизельні двигуни і двигун-генератори (серій ДТ, ДН, Д80, Д100) для залізничного транспорту, автотранспорту та суден, автономні джерела енергопостачання на основі дизель-генераторів і газових мотор-генераторів, бурошнекові комплекси БШК-2ДМ.