Олександр Веретенніков призначений в.о. генерального конструктора - начальника казенного підприємства "Харківське КБ з машинобудування ім.Морозова" (до призначення він працював головним конструктором КБ). Про це 24 січня повідомили "SQ" на підприємстві. З червня 2011 р. посаду в.о. начальника КБ обіймав Володимир Вакуленко. Про призначення нового в.о. начальника колективу КБ повідомив представник держконцерну "Укроборонпром" Володимир Мазін.

Довідка "SQ". В.Вакуленко був призначений на посаду в.о. начальника КБ у зв'язку з відходом на пенсію начальника КБ Михайла Борисюка.

Веретенников Олександр Іванович народився 2 травня 1961 р. у Бєлгородській області. Трудову діяльність розпочав у 1984 р. у Харківському конструкторському бюро з машинобудування ім. О.Морозова, де працює і зараз. У 2009 р. О.Веретенніков став лауреатом Державної премії України в галузі науки і техніки, у 2002 р. був нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня, 1991 р. - удостоєний звання "Кращий конструктор Міністерства". Харківське КБ з машинобудування імені О.Морозова є провідним розробником бронетанкової техніки в Україні. Раніше КБ розробляло броньовані гусеничні машини для армії Радянського Союзу.