Харківське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності відновило співпрацю з ПАТ "Мегабанк" (Харків) за основними напрямками банківського обслуговування. Про це повідомив сайт банку з посиланням на начальника управління банківських послуг "Мегабанку" Андрія Онопка. За його словами, в рамках цієї співпраці були відкриті поточні рахунки 23 структурним підрозділам обласного відділення фонду в м. Харкові і Харківській області.

А. Онопко зазначив, що відтепер збір на загальнообов'язкове соціальне страхування з тимчасової втрати працездатності необхідно платити в "Мегабанку".

Довідка "SQ". ПАТ "Мегабанк" - банк з іноземним капіталом, що діє на ринку банківських послуг України з 1990 р. Регіональна мережа нараховує 197 підрозділів в 25 регіонах України. Послугами "Мегабанку" користуються більше 364 тисячі клієнтів. На 1 червня 2010 р. активи банку складають 3,3 млрд.грн., кредитно-інвестиційний портфель - 2,6 млрд. грн., капітал - 811 млн. грн, прибуток цього року - 713 тис.грн. На 1 червня 2010 р. в "Мегабанку" на обслуговуванні знаходиться близько 700 бюджетних організацій.