ПАО "Мегабанк" (Харків) змінило умови іпотечного та автокредитування. Про це повідомив сайт банку з посиланням на начальника управління кредитування фізичних осіб Наталію Світайлову.

За її словами, зокрема , змінені умови кредитування на придбання автомобілів. Так, для автомобілів вітчизняного виробництва й виробництва країн СНД максимальний строк кредитування збільшено до 5 років, для автомобілів іноземного виробництва - до 7 років. Процентна ставка знижена до 25% річних.

За словами Н. Світайлової, для придбання житла в кредит максимальний строк кредитування збільшено з 5 до 10 років, процентна ставка встановлена на рівні 25% річних.

Довідка "SQ". ПАО "Мегабанк" - банк із іноземним капіталом, що діє на ринку банківських послуг України з 1990 р. Регіональна мережа нараховує 196 підрозділів в 25 регіонах України. Послугами "Мегабанка" користуються більше 364 тисяч клієнтів. На 1 квітня 2010 р. активи банку становлять 3,4 млрд.грн., капітал - 825 млн.грн., прибуток поточного року - 258 тис.грн.