Посол Індонезії в Україні Нінінг Сунінгсіх Рохадіат у четвер, 24 листопада, відвідає Харків. Про це повідомили "SQ" у Харківській торговельно-промисловій палаті (ХТПП). Програма перебування посла в місті уточнюється, але вже запланована участь іноземного гостя у зустрічі бізнес-делегації з Індонезії з харківськими підприємцями. Зустріч пройде у ХТПП (початок о 10.00).

Як відзначили у ХТПП, у складі делегації з Індонезії - вища посадова особа з Міністерства закордонних справ Індонезії Едді С.Харибда, радник-посланник Управління у справах країн Центральної та Східної Європи, Головного Управління у справах відносин з Америкою і Європою Міністерства закордонних справ Індонезії І.Густі Путу Геде, а також радник з економічних питань посольства Індонезії в Києві Мохамад Захірсьях Судаджад. Серед компаній, які представлятимуть Харків, - фірма "Арк" і ТОВ "НВП "Екструдер".

"Індонезія - розвинена країна, й індонезійцям є що запропонувати Харківській області", - відзначили в палаті.

Довідка "SQ". Посол Республіки Індонезія в Україні Нінінг Сунінгсіх Рохадіат була в Харкові 8 червня 2011 р. Вона прочитала лекцію на тему "Розвиток демократії в Індонезії" в Міжнародному слов'янському університеті.

Республіка Індонезія - держава в Південно-Східній Азії. Розташована на островах архіпелагу Зондського (включає 17 тис. 507 островів) і є найбільшою острівною державою у світі. Населення - близько 230 млн. осіб (займає за цим показником четверте місце у світі після КНР, Індії і США). Форма правління - президентська республіка. Столиця - Джакарта.