На ДП "Завод ім.Малишева" (Харків) погасили заборгованість із зарплати. Про це повідомили "SQ" на підприємстві, коментуючи інформацію відділу масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Спеціалізованої державної податкової інспекції з роботи з великими платниками податків у м. Харкові. За інформацією заводу, з початку року утворилася затримка у виплаті зарплати приблизно за півтора місяці. До 7 березня і робітникам, і інженерам видали зарплату за січень включно.

За даними відділу масово-роз'яснювальної роботи, протягом січня-лютого 2012 р. підприємства сфери військово-промислового комплексу, науково-дослідної сфери та житлово-комунального господарства, які перебувають на обліку в Спецподатковій, погасили 12,5 млн.грн. заборгованості із зарплати. Ця сума складає майже всю накопичену ними заборгованість. Проте на 1 березня на заводі ім.Малишева була заборгованість із зарплати, яка становила 9,7 млн.грн.

Довідка "SQ". Завод ім.Малишева виконує контракт на постачання бронетранспортерів до Іраку. Крім того, у 2012 р. почне виконувати трирічний контракт на постачання до Таїланду 49 танків "Оплот". Також виконується контракт на постачання Збройним силам Україна танків "Булат".

Основні напрямки виробництва заводу: важка бронетехніка (бойова машина "Оплот", БРЕМ-84, модернізація танків Т-64, Т-72, ​​Т-54/55/62), легка бронетехніка (БТР-3У, БТР-4, БТР "Дозор-Б", модернізація БТР-60/70, БТР-50, БМП-2), бойові модулі для легкої бронетехніки.