Харківське територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку 12-18 листопада завершило позапланову перевірку ТОВ "ФК "Фінекс-Україна", триває планова перевірка ПАТ "Мегабанк". Про це повідомили "SQ" в теруправлінні. Розпочато планові перевірки ТОВ "Інвест-Інсіт", ВАТ транспортного будівництва "Трест  "Южтранстехмонтаж" і позапланова перевірка ТОВ "ФК "Корнер".

За даними теруправління, була прийнята особлива інформація щодо зміни складу посадових осіб ВАТ "Харківшляхбуд". Харківське теруправління видало свідоцтва про реєстрацію випуску акцій у зв'язку зі зміною форми випуску акцій з документарної у бездокументарну ЗАТ "Науково-виробниче підприємство" Турбоенергосервіс",  АТ "Харкiвпродмаш", ПАТ "Рембудсервіс", ЗАТ "Альянс", ВАТ "ТМ "Зміївська овочева фабрика", ВАТ "Сад", ПАТ "Інтеркондиціонер", ВАТ "Трест "Пiвденнозахiденергобуд", ЗАТ "Комункомплект", ВАТ "Зміївський експериментально-механічний завод "Зміївметалосервіс".

У ТОВ реорганізувалися ЗАТ "Партнер", ЗАТ "Агротон", АТЗТ "Пошук", ЗАТ "Інтер Агро", а також ЗАТ "Український м'ясокомбінат". Видано розпорядження про зупинення обігу акцій у зв'язку з прийняттям рішення вищим органом емітента про реорганізацію в ТОВ акціонерних товариств АТ "Маяк" і ВАТ "Салют". Видано розпорядження про зупинення обігу акцій у зв'язку з реорганізацією в приватне підприємство АТ "Декорус" та АТЗТ "Укртехпром", видано розпорядження про зупинення обігу акцій у зв'язку з прийняттям рішення вищим органом емітента про ліквідацію ВАТ "Чугуївський хлібозавод". Видано розпорядження про скасування обігу акцій у зв'язку із затвердженням ліквідаційного балансу ЗАТ "ХТЗ-Інвест", АТ "Науково-виробниче об'єднання "Енергопром", скасований обігу акцій у зв'язку з виключенням з єдиного державного реєстру АТЗТ "Торговий дім "Емальзавод".

За даними Держкомісії, 12 листопада на підставі заяв про анулювання ліцензії на ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів ЗАТ "Люботинський завод "Продтовари", ВСАТ "Чугуєвагрохім".