Новим головою правління банку "Схід" (раніше - "Хоум Кредит Банк") став генеральний директор "Платинум Банку" Грег Краснов. Про це "Схід" повідомив у системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку. (Http://delo.ua)

Довідка "SQ". На початку 2011 р. "Платинум Банк" завершив угоду з придбання українського "Хоум Кредит Банку". Планується, що після поглинання, всі роздрібні послуги будуть представлені під брендом "Платинум Банк", у той час як бренд "Хоум Кредит Банк" (Україна) покине український ринок. За даними НБУ, на 1 квітня 2011 р. "Платинум Банк" займав 64-е місце за розміром активів серед українських банків (2,15 млрд. грн.), "Хоум Кредит Банк" був 90-м за даним показником (1,1 млрд. грн.).

"OTP Bank" увів в обіг новий сервіс - карту Priority Pass. Ця карта надає її власникові вільний доступ до VIP залів очікування (lounges) більш ніж у 600 аеропортах у всьому світі незалежно від класу перельоту й авіакомпанії. (Http://www.uabanker.net)

Рейтингове агентство "Експерт-Рейтинг" підтвердило кредитний рейтинг КБ "Глобус" за національною шкалою на рівні uaBBB Для формування кредитного рейтингу агентство використовувало фінансову звітність банку за перший квартал 2011 р. Так, аналізуючи фінансові показники діяльності банку в першому кварталі цього року, РА "Експерт-Рейтинг" відзначило, що активи фінустанови, порівняно з першим кварталом минулого року, збільшилися в три рази і досягли рівня 1, 676 млрд. грн. (Http://aub.org.ua)