На Харківському вагоноремонтному заводі відремонтували шість трамвайних вагонів для КП "Трамвайне управління ім. П'ятецького" (Євпаторія, АР Крим). Про це повідомляється в газеті "Урядовий кур'єр".

За даними газети, у трамваях капітально відремонтували вагонні візки, кузови та салони, встановили сучасне електрообладнання і світлові табло, які транслюють маршрут руху і номер трамвая. У салонах замінили сидіння, на вікнах - гумові прокладки. Крім того, у вагонах встановили монітори, на яких пасажири можуть переглядати інформаційні ролики. Грошові кошти (8 млн.грн.) на ремонт трамваїв були виділені з держбюджету відповідно до програми "Крим - перлина України". Як повідомляє газета, цього року харків'яни відремонтують ще 9 вагонів, а також проведуть капремонт контактних мереж і трамвайних колій.

Довідка "SQ". Три трамвайних вагони КП "Трамвайне управління ім. П'ятецького" (Євпаторія) були відправлені на капітальний ремонт до Харкова у вересні 2011 р. Раніше міністерство житлово-комунального господарства АР Крим уклало договір на закупівлю послуг з технічного обслуговування, ремонту та відновлення трамвайних вагонів чехословацького виробництва 1988-89 рр. випуску.

Євпаторія - місто-курорт в АР Крим. Постійне населення міста складає 125 тис. осіб. Щорічно на відпочинок і лікування до Євпаторії приїздить до 700-900 тис. осіб. Єдине місто Криму, де є трамваї.